Cea mai efectivă dieta anticancer din lume!

dieta anticancer
11 ianuarie 2023 0 Comments

Uneori, cele mai dificile lucruri pot fi atât de ușoare, trebuie doar să încerci.

În 1990, medicul oncolog Dr. Roehm a declarat că această dietă este cea mai efectivă dietă anticancer din lume.

Utilizarea „Protocolului Budwig”, așa cum a fost numit mai târziu, în dietă și-a dovedit valoarea terapeutică în prevenirea și tratamentul cancerului, infarctului miocardic, aterosclerozei, disfuncției hepatice, ulcerelor peptice, artritei, eczemelor cutanate, degradarii cauzate de vârstă și boli autoimune. Dr. Joanna Budwig a fost unul dintre cei mai importanți biochimiști din Europa în domeniul cercetării cancerului. S-a născut în 1908 și a murit la vârsta de 95 de ani.

Pentru descoperiri remarcabile în tratamentul cancerului, ea a fost nominalizată de șapte ori la Premiul Nobel.

În urmă cu jumătate de secol, pe 2 noiembrie 1959, la prelegerea ei din Zurich, Budwig spunea: „Fără acizi grași, enzimele care asigură absorbția oxigenului în sistemul respirator nu funcționează. Persoana începe să se sufoce chiar și în aerul îmbogățit cu oxigen. Deficiența de acizi grași subminează funcțiile vitale ale organismului. ”

Budwig a remarcat că utilizarea uleiurilor / grăsimilor procesate și cu conținut scăzut de grăsimi în alimente duce la boli grave.

Și din moment ce toate alimentele sunt acum fără grăsimi, reprezintă o amenințare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dr. Budwig a petrecut câțiva ani studiind în profunzime sângele bolnavilor de cancer. În urma cercetărilor, ea a descoperit că pacienții au întotdeauna un conținut scăzut de fosfolipide și lipoproteine în sânge.

O altă descoperire a fost că în sângele oamenilor sănătoși nivelul de acizi grași omega-3 este mult mai mare decât la pacienții cu cancer. Conform rezultatelor cercetării, ea a început să aleagă experimental o dietă pentru a trata boala. La final, a hotărât că câștigă un amestec de brânză de vaci și ulei de in organic.

Uleiul de semințe de in, mai mult decât alte uleiuri, conține acizi grași omega-3, este ușor digerabil și nu provoacă alergii. Brânza de vaci, pe de altă parte, conține niveluri ridicate de sulfoproteine. Budwig a descoperit că această combinație de brânză de vaci și ulei de in îl face pe acesta din urmă solubil în apă, adică mai ușor de digerat de către organism.

Folosirea unui singur ulei de in este inofensivă, dar inutilă. Uleiul trebuie amestecat cu brânză de vaci.

Spre uimirea ei, Budwig a descoperit că, după doar trei luni în care a ținut dieta, pacienții cu cancer si-au îmbunătățit starea. Tumorile sunt reduse, puterea revine bolnavilor.

Nivelul de fosfolipide și lipoproteine ​​revine la normal, nivelul hemoglobinei revine la normal.

După multe teste, ea a găsit compoziția optimă – două linguri de ulei de semințe de in organic (presat la rece), amestecați bine cu 100-150g brânză de vaci până la omogenizare și se consump o dată pe zi. În 1990, medicul oncolog Dr. Roehm a declarat că această dietă este cea mai de succes dietă anticancer din lume.

dieta anticancer

Utilizarea „Protocolului Budwig”, așa cum a fost numit mai târziu, în dietă s-a dovedit a fi de valoare terapeutică în prevenirea și tratamentul cancerului, infarctului miocardic, aterosclerozei, disfuncției hepatice, ulcerelor peptice, artritei, eczemelor cutanate, boli de degradare asociate și boli autoimune. Budwig în studiile sale a dezvăluit nocivitatea utilizării grăsimilor „rele” pentru sănătate, în special, metodele larg utilizate de hidrogenare (de exemplu, producția de margarină, un produs foarte periculos pentru persoanele cu risc de cancer).

Părerile și ideile științifice ale lui Budwig au fost atacate de-a lungul vieții ei și apoi convenite în mod implicit, de medicina oficială, asociate cu interese reciproce în industria farmaceutică și alimentară.

Dar industria farmacologică și oncologică a ignorat toate realizările lui Budwig. În plus, descoperirile ei științifice ar putea da o lovitură gravă industriei alimentare în producția de grăsimi. Budwig a considerat inacceptabilă utilizarea oricăror tipuri de uleiuri rafinate, așa-numitele grăsimi artificiale (margarină, maioneză), obținute ca urmare a hidrogenare sau hidrogenare parțială.

Toate aceste grăsimi sunt respinse de organism, mușchiul inimii, ducând la diverse tulburări, inclusiv la nivel celular. Într-o serie de grăsimi rele, Budwig a inclus grăsimi nesaturate, care sunt utilizate pe scară largă pentru prepararea produselor de cofetărie. Potrivit acesteia, carbohidrații care conțin zahăr natural sunt acceptabili pentru consum, adică: mere, smochine, pere, struguri.

Nu este permisă folosirea zahărului rafinat sub toate formele – paste, pâine albă, carne grasă, prăjeli și conserve.

Pentru a menține sănătatea normală, aproape tuturor li s-a recomandat să consume zilnic cel puțin 100 de grame de brânză de vaci cu 5 grame de ulei de in. Potrivit Dietei Budwig, micul dejun ar putea include miere amestecată într-un blender cu ulei de in organic presat la rece (un astfel de ulei trebuie păstrat doar la frigider), o cantitate mică de lapte proaspăt (un produs rar în mediile urbane moderne) și brânză de vaci granulată proaspătă.

A fost permisă adăugarea de nuci (cu excepția alunelor) și o cantitate mică de fructe proaspete de sezon. De remarcat că Joanna Budwig a folosit un amestec de 42 de grame de ulei de in (3 linguri) la 100 de grame de brânză de vaci proaspătă în cazuri de boală gravă.

O practică zilnică obișnuită pentru această combinație de alimente este utilizarea mai puțin ulei de semințe de in și mai multă brânză de vaci, ca măsură preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *